top of page

Elektriker Trosa

Boka din nästa elektriker online

om stad

Elektriker Trosa

Om du är ute efter en erfaren och kompetent elektriker i Trosa så har du kommit helt rätt. Vi på Onlineelektrikern utför alla typer av elarbeten du kan tänka dig och vi sätter ALLTID kunden och elsäkerhet i fokus. Anlitar du oss är du garanterad att arbetet kommer utföras på ett säkert och proffsigt sätt till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Låter det som ett företag för dig? Boka en elektriker direkt på vår hemsida så kommer våra behöriga elektriker ut till dig på den tid du bokat - Inte svårare än så. Du kan även kontakta oss genom att ringa till vårt telefonnummer 070 286 78 69 eller genom att maila oss direkt. Genom att anlita en elektriker i Trosa genom oss så kan du snabbt få en elektriker i på plats som fixar dina elproblem på nolltid.

 

Vi på Onlineelektrikern utför elarbeten åt både privatpersoner samt företag i Trosa oavsett om det handlar om en enklare reparationer, elinstallationer i kök eller kanske installation av solpaneler. Typiska arbeten vi utför på daglig basis är bland annat service och reparationer av fasta eller nya installationer. Våra elektriker i Trosa har många års erfarenhet och kan utan problem hjälpa hotell, industri, bostäder, bostadsrättsföreningar, restauranger eller andra offentliga byggnader. Med andra ord finns det inga arbeten som är för stora eller för små vi tar alltid oss an en utmaning.

Victoria L

Supersmidigt att boka, trevliga och duktiga personer och jättebra utfört jobb! Rekommenderas starkt!

Wilma N

Otroligt bra service och bemötande, och hur smidigt är de inte att man kan boka en elektriker online?

Per-Olov W

Snabb och bra service helt enkelt. 👌

Anlita en Elektriker Trosa

Som privatperson kan du även använda ROT-avdraget och spara en hel del pengar på våra elarbeten som vi utför. Med hjälp av ROT kan du dra av upp till 30% av arbetskostnaden för våra elektriker. Passa därför på att göra ditt hem både tryggare och säkrare till en betydligt lägre kostnad genom att nyttja ROT nästa gång du anlitar oss för dina projekt. Det som är så bra med oss elektriker är att den största kostnaden för oss är just arbetskostnaden vilket innebär att du som är privatperson kan spara in enorma summor pengar på våra arbeten. Självklart får du också en offert innan arbetet drar igång så du vet vad vårt arbete kommer kosta och vi är fullt medvetna om att ingen gillar oväntade överraskningar.

 

Vi som jobbar som på Onlineelektrikern tar ALLTID säkerheten på största allvar. Elektricitet är ingenting man leker med och slarvar man dessutom med elinstallationer kan det bland annat leda till bränder och personskador. Våra elektriker i Trosa har flera års erfarenhet samt kompetensen och kunskapen att kunna handskas med nästintill alla tänkbara elektriska problem. Vi skapar trygghet med våra elinstallationer eftersom vi enbart jobbar människor som är certifierade och har rätt behörighet för jobbet.

bottom of page