top of page

Elektriker Nacka

Boka din nästa elektriker online

om stad

Elektriker Nacka

Letar du efter en elektriker Nacka? Vi utför bland annat installation av solpaneler, elinstallationer i kök, elinstallationer i badrum och byte av uttag vilket bara några av de arbeten vi utför. Vi ser till att analysera och leverera lösningar efter dina behov som kund och ger dig ett förslag på åtgärder på dina problem. Vår vision är att med hög servicenivå och god social kompetens se till att leverera moderna lösningar för ditt hem, kontor eller lokal. Hos oss på Onlineelektrikern får du alltid behöriga elektriker med bred kunskap och lång erfarenhet. Onlineelektrikern drivs av Energy Effective Solutions AB som är en behörig och komplett elfirma med lång erfarenhet och hos oss kan du alltid komma till när du behöver en elektriker i Nacka, med lång erfarenhet och stor kompetens.

 

Vi besitter lång erfarenhet med djup kunskap av alla typer av entreprenader och vi jobbar med både privatpersoner och företag. Genom att arbeta nära våra kunder har vi ett ömsesidigt utbyte och en öppen dialog kring problem och lösningar. Om du vill anlita våra elektriker i Nacka så är du varmt välkommen att boka direkt här på vår hemsida eller kontakta oss över telefon.

Victoria L

Supersmidigt att boka, trevliga och duktiga personer och jättebra utfört jobb! Rekommenderas starkt!

Wilma N

Otroligt bra service och bemötande, och hur smidigt är de inte att man kan boka en elektriker online?

Per-Olov W

Snabb och bra service helt enkelt. 👌

Elektriker Nacka Värmdö

Som elektriker i Nacka så ser vi alltid till att hjälpa dig med att införskaffa en säker och hållbar elanläggning och vi utför våra arbeten enbart med material där vi kan garantera högsta kvalitet och säkerhet för ditt hem. Vi är helt enkelt ett företag du kan lita på då vi levererar säkra och väl utförda elinstallationer med kvalite och säkerhet i fokus. Vår affärsidé är att till varje kund kunna leverera bra lösningar till ett konkurrenskraftigt pris och med ett smidigt bokningssystem direkt online. Enligt oss och våra kunder så är Onlineelektrikern det självklara valet när du ska anlita en elektriker i Nacka.

 

Förutom att vi erbjuder behöriga elektriker i Nacka så lägger vi även stort fokus på att erbjuda vad vi kallar “Intelligenta hem”. Om du har du ledsnat på att ständigt behöva tända och släcka lampor i ditt hem och att det är mörkt när du kommer hem sent på kvällen så kan vi hjälpa dig med smarta lösningar som sköter din belysning helt automatiskt eller via en app i din  telefon. Och vill du ha ett heltäckande wi-fi nätverk som räcker ända ned till badbryggan ordnar vi det också. Förutom att ditt hem blir smartare så är det även ett bra sätt för att spara på din energiförbrukning genom att styra ditt hem med ett styrsystem.

bottom of page