top of page
om stad

Elektriker Mariefred

Med många års erfarenhet och med fokus på ny smart teknik och moderna lösningar erbjuder vi ett brett sortiment av tjänster inom elinstallationer. Vi utför nyinstallationer, ombyggnation, service och rådgivning - kort sagt allt man förväntar sig av en elektriker i Mariefred och ofta lite till.

 

Vårt fokus ligger alltid på att göra vårt yttersta för att skapa goda och långvariga kundrelationer. Nöjda kunder är inte bara vårt fokus utan en förutsättning för ett livskraftigt och långsiktigt företagande. Vi ser även alltid till att sträva efter att hitta det bästa priset och kvalitén för varje unikt uppdrag. Vi gör allt detta för att vi vill vara en elektriker du skall känna förtroende till för att kunna anlita oss igen. Dessutom ser vi alltid till att vara uppdaterade med den senaste kunskapen inom modern och smart elteknik för att kunna erbjuda dig det bästa möjliga. Och svårare än så är det inte. Boka en behörig elektriker från oss redan idag genom vårt smarta bokningssystem så får du själv välja både den tid och datum som passar bäst för dig!

Victoria L

Supersmidigt att boka, trevliga och duktiga personer och jättebra utfört jobb! Rekommenderas starkt!

Wilma N

Otroligt bra service och bemötande, och hur smidigt är de inte att man kan boka en elektriker online?

Per-Olov W

Snabb och bra service helt enkelt. 👌

Anlita Elektriker Mariefred

Att man ska kunna känna sig trygg och säker i sitt hem och i andra miljöer där vi vistas är nog en självklarhet för de flesta av oss. I Sverige har länge arbetat intensivt med att begränsa olyckor och andra skador orsakade av el bland annat genom elsäkerhetsverkets arbete med olika regler och lagar. Trots att vi varit framgångsrika jämfört med många andra länder i världen så sker det fortfarande ett antal elolyckor runt om i Sverige varje år. Idag vet nog de flesta att den bästa försäkringen mot elolyckor är att anlita en behörig elektriker som gör korrekt utförda elarbeten. Samtliga av våra elektriker i Mariefred har både den behörighet och erfarenhet som krävs för att erbjuda dig som kund en elektriker som har den kompetens som krävs för att utföra en korrekt installation och service. 

 

Vi är din elektriker i Mariefred som du kan lita på och känna dig trygg med. Många upplever ofta att olika hantverkare inte håller vad de lovar eller att jobbet kostade mer än vad som utlovades samt slarviga jobb. Det här drabbar hela branschen och vi på Onlineelektrikern jobbar därför alltid för att föra en öppen konversation med våra kunder. Som kund ska du alltid veta vad vi gör, varför vi gör det och hur mycket det kommer att kosta. Tillkommer det någon kostnad så kommer vi att ta upp det och prata med dig innan vi sätter igång. Hos oss kommer det inga saltade fakturor eller slarviga fuskjobb – vi är ditt säkra och prisvärda alternativ som behandlar alla våra kunder med den respekt de förtjänar.

bottom of page